Cultivator'sLuomusertifioidut Cultivator's kasvivärit

Cultivator’s kasviväreillä saadaan aikaan kaunis ja vivahteikas lopputulos, sekä upea kiilto. Valikoimasta löydät monipuolisen skaalan värejä, joilla on hiuspohjaa ja hiusta vahvistavia ja hoitavia ominaisuuksia.

 

Sävyt koostuvat hoitavista, luonnonmukaisesti viljellyistä ja Fair for Life -sertifioiduista kasveista kuten henna, indigo ja cassia. Jokainen väri sisältää lisäksi aloe veraa, joka hoitaa hiusta ja tekee hiuksista entistä pehmeämmän tuntuiset. Kasvien huippuluokan teknologiaa hyödyntävät käsittelytavat suojaavat ainesosien aktiivisia ominaisuuksia, jolloin lopputuloksena on erittäin hienojakoinen ja korkealaatuinen kasvivärijauhe.

 

Kasviväri ei läpivärjää hiusta vaan lopputulos syntyy hiuksen pinnalla, hiusta hoitaen. Tästä syystä omien hiusten kaunis vivahteikkuus toistuu myös värjätyssä hiuksessa. Kasvivärit eivät sisällä hapetteita, joten ne eivät vaalenna hiusta. Sen sijaan kasviväreillä on mahdollista tuoda vaaleaan hiukseen uutta sävyä. Lopulliseen värin lopputulokseen vaikuttaa hiusten oma väri, aiemmat kemialliset käsittelyt, värjäyksen vaikutusaika, sekä värjäyksessä käytetty lämpötila. Värjäyksen jälkeen väri syvenee vielä seuraavat n. 48h.


• Tuotteet eivät sisällä: synteettisiä kemikaaleja, peroksideja, ammoniakkia, PPD:tä, parabeeneja, tai GMO –ainesosia
• Tuotteet on testattu dermatologisesti Euroopassa
• 100% luonnollinen ja luomusertifioitu
• Fair for Life -sertifioitu
• Tuote on valmistettu ja pakattu ympäristöä suojellen ja kestävää kehitystä noudattaen kierrättämällä, säästäen maaperää ja vettä, sekä käyttämällä aurinkoenergiaa. Valmiin tuotteen hiilijalanjälki on 0.
Ammattikoon hiusvärit Kuluttajakoon hiusvärit Vanhat kuluttajakoot
Loading...