EcodentaLuonnon luomaa, tieteen kehittämää

Suunhoidon dinosaurukset, jotka me kaikki tunnemme, ovat saaneet jyllätä täällä liian kauan. Emme ole kuten he sillä me teemme asiat eri tavalla. Meissä on sisäänrakennettuna halu kehittää asioita eteenpäin, löytää suuruus tuntemattomasta, haastaa tavanomaista.  Me haluamme luoda uutta ja parempaa tapaa pitää huolta suusta ja hampaista.  

Me Ecodentalla hyödynnämme luonnon super ainesosia ja tieteen super aivonystyröitä sillä yhdessä ne ovat enemmäin kuin osiensa summa. Haluamme antaa sinulle ja sinun super rakkaillesi jotain ainutlaatuista.  

Ecodenta on super + luonnollista suunhoitoa. 

Laboratoriomme sai alkunsa 5 intohimoisen biokemistin halusta luoda innovatiivisia tuotteita käyttäen luonnollisia ainesosia. Meillä on yli 30 vuoden kokemus luonnollisen kosmetiikan kehittämisestä ja valmistuksesta hyödyntäen kasviuutteita, bio-teknologisia ja osin myös synteettisiä aktiivisia ainesosia terveen ihon, hiusten ja hampaiden hyväksi. 

Filosofiamme ydin on aina ollut luonnossa ja innovoinnissa. Pyrimme jatkuvasti nostamaan rimaa ja tekemään töitä parhaiden biologian, kemian, hammaslääketieteen, dermatologian ja kosmetiikan osaajien kanssa. Tuotteemme ovat dermatologien ja suunhoidon ammattilaisten tunnustamia.  

Expert Line Organic Line Green Line
Loading...