JOIK OrganicLuomusertifioitu kosmetiikkasarja

JOIK Organic on kauneudenhoitoa pohjoisen ihonhoidon korkeilla kriteereillä. Minimalistista designia ylistävät pakkaukset kätkevät sisälleen tehokkaasti toimivat aktiiviaineet ja lähes 15 vuoden osaamisen luonnollisesta ihonhoidosta. Laaja sarja on täynnä tehoa – vaikutukset huomaat ihossasi.

Luonto luo meidät erilaisiksi ja ainutlaatuisiksi. Sinun ainutlaatuisuutesi on sinun vahvuutesi. Samoin jokainen JOIK Organic tuote kantaa sille ominaista vahvuutta.

Tehokasta ja rehellistä luonnonkosmetiikkaa Virosta

JOIK on perustettu jo 2005 ja sarja on sisarmaamme luonnonkosmetiikan rakastettu pioneeri. Nyt se on myös Viron ensimmäinen luomusertifioitu sarja.

JOIK Organic haluaa vaalia rehellisyyttä ja läpinäkyvyyttä toiminnassaan, minkä ansiosta tuotteiden kehittäjät haluavat lunastaa lupauksensa tuotteiden vaikutuksista. Jokainen tuote sisältää luonnon hoitavia aktiiviaineita, niin paljon kuin iho aidosti kaipaa voidakseen hyvin.

JOIK Organic tarjoaa tuotteillaan harmonisen hetken päivittäisen ihonhoidon parissa. Miellyttävien koostumusten ja tuoksujen lisäksi tärkeä osa tuotteiden käyttökokemusta on aito tunne siitä, että tuotteet tekevät hyvää niin iholle kuin ympäristölle.

Me teemme sen minkä lupaamme. Koska rehellisyys on aina kaunista.Kasvojenhoito Vartalonhoito Itseruskettavat Miehille
Loading...