Taiga Cosmetics


Kotimainen luonnonkosmetiikkasarja saa tehonsa pohjoisen luonnosta

Taiga on Suomessa kehitetty ja valmistettu luonnonkosmetiikkasarja. Ainutlaatuiset eri ihotyyppien tarpeiden mukaan suunnitellut tuotteet sisältävät tehoaineita pohjoisen puhtaasta luonnosta, erityisesti Suomen Lapista. Haastavissa olosuhteissa kasvaneet marjat ovat pullollaan ihoa hoitavia ja ravitsevia raaka-aineita, jotka auttavat ylläpitämään ihon luonnollista hyvinvointia. Kaikki Taiga tuotteet ovat Cosmos Natural -sertifioituja.

Luonnollista tehoa pohjoisesta

Tuotteissa käytetään Lapin luonnon tehoaineita, kuten puolukan, mustikan ja tyrnin siemenöljyjä sekä männyn, kuusen, ja koivun arvokkaita uutteita. Ravineikkaat ja antioksidanttirikkaat tehoaineet ylläpitävät ihosi luonnollista elinvoimaa sekä suojaavat sitä ulkoisilta stressitekijöiltä ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Sertifiointi takaa tuotteiden puhtauden

Taiga tuotteilla on arvostetun ranskalaisen Cosmecertin myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti. Se takaa, että kaikki tuotteet täyttävät luonnonkosmetiikan laatuvaatimukset koko tuotantoketjun osalta, huomioiden myös tuotteiden eettisyys ja ympäristöystävällisyys. 

Herkkä iho Ikääntyvä iho Kaikki ihotyypit
Loading...