BYBI Beautyn timanttiset uutuudet - Miksi oikeanlainen puhdistustuote on tärkeä ja miksi silmänympärysvoidetta tulisi käyttää


Puhdistustuotteen vaikutukset ihon kuntoon

Puhdistustuotteiden merkitys ihonhoidossa ymmärretään nykyään jo paremmin. Puhdistusmaidot, -voiteet, -öljyt, -balmit ja -geelit ovat suosiossa, mutta myönnettäköön etteivät nämä ole yleensä niitä myydyimpiä tuotteita. Huolimatta siitä, että puhdistustuotteen ovat kehittyneet viime vuosina huimasti, niin silti monet pitävät sen käyttöä työläänä ja välttämättömänä, hieman ärsyttävänä toimena. Tulee kuitenkin muistaa, että oikeanlaisella puhdistusaineella eli hellävaraisella ja ravitsevalla, sekä oikealla tekniikalla pystyy vaikuttamaan ihon kuntoon merkittävästi. Sillä, liian voimakkaalla pesulla peset samalla pois ihon oman suojaavan kerroksen, jolloin aiheutat pintakuivuutta ja kiristävää tunnetta. Tällöin ihosi tarvitsee entistä enemmän hoitavia tuotteita, jotta saa takaisin menetetyn rasvan. Pintakuiva iho tukkeutuu helpommin ja näin syntyy myös epäpuhtauksia, jolloin kierre on valmis. Kaikki lähtee liikkeelle siis oikeanlaisesta ihon puhdistustuotteesta. Puhdistushetki kannattaakin ajatella pienenä rentoutus ja itsensä hemmottelutuokiona, joka auttaa siihen ettei ihoasi pian ehkä tarvitse hoitaa niin paljon, koska se on hyvinvoiva ja eloista. 

Uutuus hellävarainen puhdistusvoide Milk Melt sisältää kaurauutetta, probioottista kookosjogurttia ja aloe veraa. Nämä takaavat todella hellävaraisen puhdistuksen, samalla tasapainottaen ja pehmentäen ihoa. Puhdistusvoide puhdistaa iholta meikin, mutta paksumman silmämeikin puhdistuksessa suositellaan käytettävän kaksoispuhdistusta Swipe Cleanin kanssa. Puhdistustuotetta tulee aina muistaa hieroa kasvoille riittävän pitkän aikaa, vähintään noin 1 minuutin. Tällöin puhdistusaine pääsee kunnolla irrottamaan likaa iholta.

Kun muistaa hieroa hetken iholla Milt Meltiä kaurauute pääsee paremmin irrottamaan likaa ja epäpuhtauksia ja kookosjogurtin probiootit ehtivät kosteuttaa ihoa sekä tukemaan hyviä bakteereja mikrobiomisi vahvistamiseksi. Perusteellisella puhdistuksella pystyt samalla antamaan kasvoillesi lyhyen hieronnan, joka stimuloi verenkiertoa ja edistää lymfanestekiertoa, joka elävöittää ihoasi.Miksi silmänympärysvoidetta tulisi käyttää?

Silmänympärysvoiteen käyttö on monelle se viimeinen ihonhoitotuote, joka hankitaan. Silmänympärysvoide pääsee hankintalistalle usein siinä kohtaa, kun ensimmäisiä pieni juonteita alkaa ilmestyä silmänalusiholle yleensä noin 30 vuoden tienoilla. Monet pelkäävät, että ne vain lisäävät silmäpussien turvotusta. Silmänympärysiho on ohuin ja herkin ihoalue kasvoilla, tämän vuoksi ensimmäiset juonteet ja kuivuuden merkit näkyvätkin juuri silmienympärillä. Silmänympärysiholla ei ole talirauhasia, joka tekee sen, ettei iho tuota omaa suojaavaa rasvaa tälle alueelle. Joillakin ihon sävyillä tämä ihon alue tuottaa enemmän pigmenttiä ja on siksi tummempi, ja toisilla taas verisuonet hohtavat ihon läpi selvästi, mikä tekee ihoalueesta epätasaisen värisen. Haasteita saattaa siis riittää. Ennalta ehkäisevä hoito on tässäkin paras tapa välttää juonteiden syntyminen sekä ihon oheneminen entisestää ja siksi silmänympärysvoiteen käyttö olisi hyvä aloittaa viimeistää 25 vuoden iässä.

Silmät ja silmänympärysiho kertoo paljon. Niistä näkee ensimmäisen ihmisen väsymyksen, stressin ja uupumuksen. Vaikka ryppyjen ja juonteiden syntymistä ei tarvitsekaan kaikin keinoin estää, sillä ne ovat luonnollinen osa elämää, eivätkä ne häiritse monia omalla iholla lainkaan. Usein ihminen haluaa kuitenkin näyttää virkeältä ja eloisalta. Levon muistamisen ja tasapainoisen elämän viettämisen lisäksi, silmänympärysvoiteet voivat tuoda ison lisäavun virkeään ilmeeseen. 


Minkälainen silmänympärysvoiteen sitten tulisi olla? Ottaen huomioon yllä mainitut asiat, tuotteen tulisi sisältää ainesosia jotka kosteuspitoisuutta, silottavat, tasoittavat ihon sävyä ja heijastaa valoa. Suosikki ainesosiin kuuluu hyaluronihappo, joka sitoo itseensä nestettä, saaden ihon ”pullistumaan” ja auttaen ihon pysymään paremmin kosteutettuna ja sileämpänä. Kaikki mikä lisää kollageenin tuotantoa on aina hyödyksi iholle, joten bakuchioli silmänympärystuotteessa on loistojuttu. Se lisää ihon kimmoisuutta, mikä auttaa siihen että ohut iho näyttää vähemmän hauraalta. Rauhoittavat ainesosat, jotka auttavat vähentämään tulehdusta, voivat auttaa myös tummuuteen iholle; arnika on esimerkiksi hyvä tasoittamaan ihon sävyä. Kevyt hienovarainen hohto tuotteessa auttaa myös heijastamaan valoa pois tummista alueista. 

BYBI kehitti kaksi silmänympärysvoidetta, jotka sisältävät kaikki nämä ominaisuudet. Eye Plump Overnight Eye Cream Silottava Silmänympärysvoide ja Bright Eyed Illuminating Eye Cream Kirkastava Silmänympärysvoide. Eye Plump on nimensä mukaan tarkoitettu yökäyttöön ravitsemaan ja tukemaan ohutta silmäympärysihoa yön aikana. Tämä voide on silottava, kohottava ja kosteuttava. Brigt Eyed silmänympärysvoide kirkastaa ja tasoittaa ihoa aamulla. Sen persikan sävyiset mica-mineraalipartikkelit häivyttävät tummuttaa ja epätasaista väriä silmänympärysiholta, joka saa katseen kirkastumaan heti. Tämä sopii nuoremmallekin iholle tuomaan kosteutta ohuelle iholle. 

Eye Plump Overnight Eye Cream Silottava Silmänympärysvoide

      


Bright Eyed Illuminating Eye Cream Kirkastava Silmänympärysvoide


   

Loading...