C-vitamiini, miksi ihosi tarvitsee sitä

Tutustu Evolven Bio-Retinol C Boosterin ylivertaisen tehokkaaseen C-vitamiiniin


Tässä artikkelissa käsitellään mistä C-vitamiinia saadaan, sen hyödyistä, kuinka se toimii ja kuinka lisätä se ihon hoitorutiiniin. Lisäki paneudutaan Evolven C Boosterin sisältään rasvaliukoiseen C-vitamiiniin.
MINKÄLAISIA HYÖTYJÄ C VITAMIININ KÄYTÖSTÄ ON IHOLLE?

C-vitamiini on suosittu ihonhoidon raaka-aine. Se sopii kaikille ihotyypeille ja ikäisille, auttaa suojaamaan ihoa ennen aikaisessa ikääntymisessä, ehkäisee jo olemassa olevien juonteiden näkyvyyttä sekä kirkastaa ihoa. Mutta kuinka paljon kuitenkaan tiedät C-vitamiinista?


MITÄ C-VITAMIINI ON?

C-vitamiini tunnetaan myös nimellä askorbiinihappo ja L-askorbiinihappo ja se onkin vitamiini, jota kehosi ei itse tuota. Tämä tarkoittaa sitä, että ainoa tapa saada sitä kehoon on ruokavalion kautta, lisäravinteena tai ihonhoito tuotteista, kuten C-vitamiiniseerumista tai öljystä.

MISTÄ SITÄ SAA?

On monia lähteitä, joista C-vitamiinia saa ruokavalion kautta. Sitä löytyy luonnostaan monista eri hedelmistä ja vihanneksista. Sitrushedelmät sisältävät sitä hyvin korkean pitoisuuden ja monet pitävätkin sitä nopeana tapana saada hyvä annos C-vitamiinia. Mutta tiesitkö, että myös punaisissa paprikoissa on runsas määrä ravinteita ja onkin yksi ravintorikas lähde saada C-vitamiinia!

Mitä tulee ihoon, saatat saada suurempia hyötyjä C-vitamiinista, kun käytät sitä paikallisesti suoraan iholle. Silloin saa 20 kertaa tehokkaammat hyödyt kuin sen nauttimisesta suun kautta ruokavalion tai ravintolisien kautta. MITÄ C-VITAMIINI TEKEE IHOLLE?

C-vitamiinin suosio ihonhoidossa, johtuu sen lukuisista hyödyistä. Tässä lista osasta:

Edistää kollageenin tuotantoa

Kollageeni on ehkä yleisin proteiini, joka löytyy kehostamme ja sitä on ihon monissa ihosoluissa elastiinin kanssa. Nämä kaksi proteiinia antavat yhdessä iholle muodon ja tekstuurin. C-vitamiini auttaa ylläpitämään näiden proteiinien ideaalitasoja ihossa, mikä puolestaan auttaa ihoa pysymään vahvempana, ehkäisten ikääntymisen merkkejä, kuten pieniä juonteita ja ryppyjä sekä luomaan sileämmän ja yleisesti elinvoimaisen ihon.

Korjaa vauriot

C-vitamiinissa on runsaasti antioksidantteja, mikä tarkoittaa sitä, että se voi auttaa ihon luonnollisessa uudistumisprosessissa ja auttaa korjaamaan vaurioituneet ihosolut. C-vitamiinin antioksidantit tarkoittavat myös sitä, että se auttaa suojaamaan ihosoluja UV-säteilyn aiheuttamilta vapailta radikaaleilta, mitkä voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota, ihon ennenaikaista ikääntymistä ja muita vaurioita.

Kirkastaa ihoa

Paikallisesti käytettynä C-vitamiini voi ajan myötä auttaa vaalentamaan tummia läiskiä ja hyperpigmentaatiota, mikä tekee ihosta kirkkaamman. C-vitamiini saa tämän aikaan estämällä melaniinin tuotantoa ihossa, tasoittamalla ihon sävyä ja parantamalla ihon kirkkautta. 

Erittäin kosteuttava

Ihonhoidossa käytettynä C-vitamiini voi vähentää ihon läpi tapahtuvaa veden haihtumista, jolloin iho säilyttää enemmän kosteutta ja tuntuu kosteutetummalta.BIO-RETINOL + C BOOSTERIN RASVALIUKOINEN C-VITAMIINI

Rasvaliukoinen C-vitamiini imeytyy ihoon kolme kertaa paremmin ja syvemmälle ihoon, kuin yleisesti ihonhoitotuotteissa käytetty vesiliukoinen C-vitamiini.

Usein C-vitamiinit saattavat olla herkkäihoisille liian voimakkaita aiheuttaen ärsytystä, tämä johtuu niiden alhaisesta pH:sta. Rasvaliukoisen C-vitamiinin pH-arvo on kuitenkin huomattavasti korkeampi, jolloin se sopii paljon paremmin myös herkälle iholle. 

C-vitamiini on hyvin herkkä raaka-aine ja se pilaantuukin usein helposti menettäen tehonsa. Rasvaliukoisella C-vitamiinilla tämäkin on huomattavasti paremmalla tasolla ja sietää happea paremmin. Bio-Retinol + C Boosterin rasvaliukoinen C-vitamiini aktivoituukin vasta iholla, jolloin sen teho on varmasti vielä täydellinen. 

Tämä C-vitamiini ei myöskään aiheuta herkitymistä auringonvalolle, joten sitä voi hyvin käyttää päivällä. Sopii erinomaisesti esimerkiksi hyaluronihapposeerumin kanssa käytettynä. LISÄÄ C-VITAMIINI IHONHOITORUTIINIIN

C-vitamiinin sisällyttäminen ihonhoitoosi on todella helppoa, ja se sopii ehdottomasti päivittäiseen käyttöön. Suosittelemme käyttämään sitä joka aamu ihosi puhdistamisen ja kosteusvoiteen levittämisen välillä.

Tässä on yksinkertainen aamuinen ihonhoitorutiini, joka sisältää C-vitamiinia:

1. vaihe: Puhdista iho Gentle Cleansing Meltilla. Tämä ylellinen puhdistusbalmi sisältää baobab uutetta, jossa on korkea C-vitamiini pitoisuus, se ravitsee ihoa syvältä samalla kohottaen kosteuspistoisuutta ja elastisuutta. 

Hiero kevyesti kuivalle iholle, mukaan lukien silmänympärysiho, poistaaksesi kaikki meikki ja epäpuhtaudet. Lisää lämmin vesi muuttaaksesi balmi täyteläisen maitomaiseksi, joka on helppo huuhtoa pois. 

2. vaihe: Boostaa ihoasi Evolve Bio-Retinol + C Boosterilla. Tämä öljypohjainen sisältää sekoituksen A, C, E ja F vitamiineja, jättäen ihosi kirkkaaksi samalla hoitaen ihoa tukien kaunista ihon ikääntymistä.

Levitä kaksi tippaa öljyä kasvoillesi ja hiero kevyesti ihoon. Vaihtoehtoisesti voit myös sekoittaa boosterin lempi kosteusvoiteen kanssa, lisäämällä kaksi tippaa pieneen määrään kasvovoidetta ja hiero kasvoille.

3. vaihe: Levitä kosteusvoide. Evolven Daily Renew uudistava kasvovoide sisältää arganöljyä, jossa on korkeapitoisuus rasvahappoja ja E-vitamiinia, antaen iholle nuorekasta hehkua samalla syväkosteuttaen. C-vitamiini toimii myös erittäin hyvin yhdessä E-vitamiinin kanssa ja molemmat imeytyvä ihoon nopeasti, antaen samat anti-age hyödyt, kirkastuksen ja suojaavat hyödyt. 


Loading...