Luonkos Infinity & Vitality

 

Metsäluonnon parhaat vaikutukset ihanissa kakuissa - kuin virkistävä metsäkylpy sisätiloissa!

 
Luonkosin innovatiiviset metsäkakut Infinity -puhdistuskakku ja Vitality - vartalokakku ovat täysin uudenlaisia ihonhoitotuotteita. Ne tuovat metsäluonnon parhaat terveysvaikutukset paitsi ihollesi myös koko kehosi nautittavaksi.

Suomessa - ensimmäisenä maailmassa - kehitetty mikrobiuute Reconnecting Nature tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon. Päivittäinen käyttö antaa monipuolisen luontoaltistuksen, joten metsäkakut hellivät terveyttä silloinkin, kun et voi hakeutua metsän tarjoamaan terapiaan.

Luonkos Infinity-öljypuhdistuskakku ja Vitality-vartaloöljykakku sisältävät runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Näihin terveyskakkuihin ei ole lisätty tuoksuja, joten ne sopivat myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille. Yhteistyössä maailmanlaajuista hyvinvointia


Luonkosilla ollaan ylpeitä yhteistyöstä, jonka ansioista uuden luonnonkosmetiikan edelläkävijät, Infinity-öljypuhdistuskakku ja Vitality-vartaloöljykakku, ovat syntyneet. Nämä metsäkakut ovat ensimmäinen esimerkki siitä, miten metsäluonto voi hoitaa kehomme puolustuskykyä kosmetiikkatuotteen kautta.

Reconnecting Nature - mikrobiuuteen kehittäjä, suomalainen UUTE Scientific Oy hyödyntää tieteen tuoreimpia tutkimustuloksia. Se välittää mikrobiuutteen avulla ensimmäisenä maailmassa metsän terveysvaikutukset kuluttajille erinäisiin tuotteisiin yhdistettynä. Metsäkakkumme sisältävät juuri tätä uutetta.

UUTE Scientific Oy:n  käänteentekevänä tavoitteena on elämä ilman immuunivälitteisiä sairauksia, jollaisia ovat muun muassa useimmat allergiat, astma, diabetes 1, reuma ja tulehdukselliset suolistosairaudet. Nykykäsityksen mukaan näiden sairauksien nopeaan yleistymiseen on syynä vähentynyt ja yksipuolinen mikrobialtistus. Toistuva luontoaltistus on tuoreiden tutkimusten perusteella keskeinen suojautumiskeino immuunivälitteisiä sairauksia vastaan. Luontoaltistuksella tarkoitetaan kontaktia metsien ja niittyjen monipuoliseen mikrobi- ja pieneliöyhteisöön, mikä ennen kaupungistumista oli olennainen osa ihmisten arkea.

Tutkimustiedon taustalla on osaltaan Helsingin ja Tampereen Yliopistojen ADELE 2 -hanke, jossa kehitetään materiaaleja ja tapoja, joilla ehkäistään immuunivälitteisten sairauksien syntyä. Hanke tähtää luontoaltistuksen saamiseen kuluttajatuotteista, joihin on lisätty immuuniterveyttä ylläpitävä ja immuunivälitteisiltä taudeilta suojaava komponentti. Reconnecting Nature on tällainen ainesosa.
INFINITY - puhdistuskakku


Ihon luonnollista bakteeriflooraa tukeva


Luonkos-öljypuhdistuskakku on monipuolinen 4-in-1-tuote, joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon.

Infinity-öljypuhdistuskakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille. Puhdistuskakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. 
Kaikille ihotyypeille suunniteltu 100-prosenttisen luonnollinen, vegaaninen ja säilöntäaineeton Infinity poistaa myös vedenkestävän meikin lempeästi ja tehokkaasti.

Reconnecting Nature™ on kuin sisätiloihin tuotu ihana metsäkylpy. Käytä tuotetta päivittäin – saat monipuolisen luontoaltistuksen.

”Jo kahden viikon altistus voi parantaa kaupungissa asuvan ihmisen mikrobiston monimuotoisuutta.” *
– MD, PhD, Professor of Virology at Tampere University, Co-Founder Heikki Hyöty


VITALITY - vartalokakku


Ihon luonnollista bakteeriflooraa tukeva 


Vitality-vartaloöljykakku on innovatiivinen ihoa hoitava ja pehmentävä tuote, joka tuo metsäluonnon terveysvaikutuksia ihollesi. Kakku sisältää Suomessa kehitettyä Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon.

Vitality-vartaloöljykakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Vitality-vartalokakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille. 

Reconnecting Nature™ on kuin sisätiloihin tuotu ihana metsäkylpy. Käytä tuotetta päivittäin – saat monipuolisen luontoaltistuksen.

”Jo kahden viikon altistus voi parantaa kaupungissa asuvan ihmisen mikrobiston monimuotoisuutta.” *
– MD, PhD, Professor of Virology at Tampere University, Co-Founder Heikki Hyöty'Loading...