EVOLVEN UUSIMMAT ESITTELYSSÄ

Evolve Organic Beauty on kulttimaineeseen kohonnut luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteet vakuuttavat käyttäjänsä kerta toisensa jälkeen ja saavat yhä useamman liputtamaan tehokkaan ja toimivan luonnonkosmetiikan puolesta. Evolven uutuustuotteet vakuuttavat jälleen taatulla laadulla ja näkyvillä tehokkuuksilla. Innovatiiviset kuluttajien tarpeita mukailevat tuotteet täydentävät monen kosmetiikkakaapin täydelliseksi kokonaisuudeksi.

Evolve Organic Beauty tähtää tuotteillaan luonnollisen kauneuden ja hehkeän ikääntymisen tukemiseen, esteettisyyteen ja kaikkien aistien hemmotteluun, tuomaan jokaiselle pienen hemmottelevan hetken päiviin ja tietysti tehokkaaseen ihonhoitoon.


Sisältää C-vitamiinia, prebiootteja ja papayaentsyymejä 

Innovatiivinen C-vitamiini puhdistusjauhe puhdistaa ja kuorii ihon hellaävaraisesti tehden siitä välittömästi kirkkaamman.  

Vedetön koostumus sisältää sikuripohjaisia prebiootteja, jotka tukevat ihon mikrobiomia. Papaijaentsyymit ja C-vitamiini kirkastavat sameaa ihoa. Raikas limen ja makean appelsiinin tuoksu on peräisin eteerisistä öljyistä. C-VITAMIINI - ASKORBYLIGLUKOSIDI 
L-VCG, Ascorbyl Glucoside, on luonnollinen C-vitamiini (askorbiinihappo), joka on stabiloitu molekyylitasolla glukoosilla. Tämä yhdistelmä mahdollistaa C-vitamiinin etujen kätevän ja tehokkaan käytön kosmeettisissa tuotteissa. Iholle levitettynä ihossa oleva entsyymi, ?-glukosidaasi, toimii hitaasti vapauttaen C-vitamiinia. 

PAPAYA-ENTSYYMIT 

Papaiini on yksi yleisimmistä kasvientsyymeistä, joita käytetään kuorinta-aineena, joka poistaa kuolleita ihosoluja. Se vaikuttaa stratum corneumiin hydrolysoimalla kollageenin ja keratiinin peptidisidoksia. Tämä luo ihon korjausmekanismin, jonka tuloksena ihon pinta on tasaisempi ja pehmeämpi säilyttäen ihon hehkun. 
Papaiini tunnetaan myös parantavista ja korjaavista ominaisuuksistaan, uudistaa ihokerroksia ja auttaa myös vähentämään ihon rasvaisuutta.

PREBIOOTIT 

Tieteellisesti testattu sikurijuuren prebiootti auttaa säilyttämään ihon kauniina ja hyvinvoivana tasapainottamalla ja vahvistamalla ihon mikrobiota, tehden ihostamme vastustuskykyisemmän. Prebiootit auttavat säilyttämään ihon luonnollisen kauneuden ja ravitsee suojabarriääriä, mikä auttaa vähentämään herkkyyttä, ärsytystä ja kutinaa. Se myös vähentää huonojen bakteerien kasvua, jotka aiheuttavat aknea ja ihotulehduksia ja auttavat vakauttamaan ihon mikrobiomia häiriötekijöiden (esim. pesu) jälkeen. 

Testeissä sen osoitettiin vähentävän P Acnes -bakteeria 80 % 24 tunnin aikana. Se vähentää myös voimakkaiden koostumusten vaikutuksia ihoon.  

MYYNTIPOINTIT

Kenelle: Kaikille sameille, kirkastusta kaipaaville ihoille. Erinomainen hieman paksuuntuneelle iholle, jossa ihohuokoset ovat selvästi näkyvissä ja ihossa on tukkeumia ja epäpuhtauksia.

Hyödyt:
 • C-vitamiini kirkastaa sameaa ihoa ja vähentää pigmenttimuutoksia.
 • Prebiootit ruokkivat ihomme hyviä bakteereja, mikä auttaa palauttamaan ja tasapainottamaan ihon mikrobiomia vähentäen ärsytystä ja suojaten ihoa.
 • Papaijaentsyymit toimivat hellävaraisena kuorintana poistaen kuolleita ihosoluja ihon pinnalta, tuloksena sileämpi ja pehmeämpi ihon pinta.
 • Aloe Vera kosteuttaa ja rauhoittaa intensiivisesti ärsytyksen ja tulehduksen merkkejä ja saa ihon tuntumaan pehmeältä ja rauhalliselta.
 • Vedetön jauhekoostumus vie puhdistustuotteen käyttökokemuksen uudelle tasolle.
 • Jauhetta on helppo ottaa pienempään purkkiin mukaan reissulle. 

  CLIMATE DEFENCE FACIAL CREAM

  Sävytön, sinkkioksidipohjainen SPF 30 -kasvovoide


  Evolven täydellinen kasvovoide kesään! Climate Defencen silkkinen koostumus on iholla sävytön ja se antaa erinomaisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Puolukan kantasolut auttavat suojaamaan ihoa auringonsäteilyn ja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta parantaen samalla ihon rakennetta. Kaktusviikunauute kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja hyaluronihappo auttaa lukitsemaan kosteutta ihoon tehden ihosta kimmoisamman ja täyteläisemmän näköisen.


  PUOLUKAN KANTASOLUT

  Puolukan kantasoluilla on suojaavia ominaisuuksia auringon ja sinisen valon säteilyn haitallisilta vaikutuksilta. Nämä kantasolut lisäävät ihosolujen luonnollista antioksidanttimekanismia ja auttavat vähentämään UVB-säteilyn aiheuttamaa ihotulehdusta. Ne ehkäisevät IR- ,UV-säteilyn ja sinisen valon aiheuttamia ihovaurioita ja vähentävät ryppyjen ja ikääntymisen merkkejä sekä parantavat kiinteyttä.


  KAKTUSVIIKUNA
  Kaktusviikunauute on erittäin hienostunut eliksiiri meksikolaisista Prickly Pear- kaktuksista. Sen on osoitettu rauhoittavan ärtynyttä ihoa, mutta sillä on myös erinomaiset kosteuttavat ominaisuudet korkean vettä sitovien yhdisteiden korkean pitoisuuden ansiosta. Se on poikkeuksellisen rauhoittava ja kiinteyttävä raaka-aine vahvoilla antioksidanttisilla ominaisuuksilla.


  Sen on kliinisesti todistettu lisäävän kosteutta 17,5 % jopa poishuuhdeltavissa tuotteissa. Se on myös
  kliinisesti todistetusti lisää kiinteyttä 22 % ja rauhoittaa ihoa ärsytyksen jälkeen, mikä yli kaksinkertaistaa punoituksen vähenemisen lumelääkkeeseen verrattuna.


  HYALURONIHAPPO

  Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa painonsa verran vettä, joten se on erittäin tehokas komponentti kosteusvoiteissa. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihon sävy paranee. Käytämme pienen molekyylipainon omaavaa hyaluronihappoa, joka vaikuttaa syvemmällä ja jolla on tehokkaammat kosteuttavat ominaisuudet. Se lisää myös kollageenin tuotantoa, mikä tekee tästä SPF-voiteesta erinomaisen myös ikääntyvälle iholle.


  Sen on kliinisesti todistettu vähentävän ryppyjen syvyyttä 21 % ja huokoskokoa 34 %.

  Evolvella on käytössä erittäin alhaisen molekyylipainon laatua, joka kosteuttaa syvemmin ja parantaa ihon suojatoimintoa 27 %.
  MYYNTIPOINTIT


  Kenelle: Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ihoille. Erinomainen kasvovoide kesälle, mutta loistava myös ympärivuotisessa käytössä erityisesti niille, jotka tekevät päätetyötä tai viettävät paljon aikaa ulkona.


  Hyödyt:

  • Sävytön, hoitava koostumus ei jää iholla valkoiseksi.
  • Voide on kevyt ja imeytyy nopeasti.
  • Korkea 30 UV-suoja, joka suojaa UVA- ja UVB-säteiltä.
  • Puolukan kantasolut sisältävät runsaasti polyfenoleita, jotka auttavat suojaamaan ihoa auringon säteilyn haitallisilta vaikutuksilta
  • Kaktusviikunauute sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita ja se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa poikkeuksellisella tavalla.
  • Hyaluronihappo auttaa sitomaan ihoon kosteutta tehden ihosta kiinteämmän ja täyteläisemmän. 


  Vegaaninen

  Raaka-aineista 99,3% luonnollisia & 41,6% luomuviljeltyjä raaka-aineita

  Loading...