Kuinka tehdä hiusten detox?

Neuvomme, kuinka teet hiuksillesi syväpuhdistavan käsittelyn
Hiusten detox-käsittely Bruns:in syväpuhdistavalla shampoolla palauttaa hiusten elinvoiman

Detox-käsittely hiuksille puhdistaa hiuksesi aineista, jotka tekevät hiussuortuvat raskaaksi. Sulfaatit, parabeenit, raskasmetallit ja silikonit ovat esimerkkejä kemiallisesta kuormasta hiuksissa.

Detox palauttaa hiustesi ilmavuuden, volyymin ja saa ne tuntumaan elinvoimaisemmilta. Bruns syväpuhdistavia shampoita (hajusteeton Nr. 05 tai hurmaavan sitruksinen Nr. 04 Magisk Citrus)

voi käyttää normaalin shampoon tapaan päivittäin. Detox-käsittelyn tekeminen 1-2 kertaa kuukaudessa tukee hiuspohjan hyvinvointia ja terveempiä hiuksia.
Tee näin:

1. Ota kunnon nokare shampoota kädelle ja hiero tuote kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan.

Lisää tämän jälkeen pieni määrä vettä, hiero vaahdoksi ja huuhtele ja pyyhekuivaa.

2. Seuraavaksi ota hieman pienempi määrä shampoota ja hiero nyt erityisen huolellisesti hiuspohjaa. Huuhtele ja pyyhekuivaa.

3. Toista käsittely niin monta kertaa, kunnes käsissäsi muodostuu ilmava vaahto ja hiuksesi tuntuvat

narskuvan puhtailta. Ensimmäisellä kerralla hiuksesi saattavat vaatia 7-8 toistoa, riippuen siitä kuinka

paljon jäämiä hiuksissasi on. Useimmille riittää kuitenkin 3 kertaa.

Huom. Vaahdon on tarkoitus olla niin ilmavaa ja kiinteää, että se pysyy kiinni kädessäsi kääntäessäsi käden ylösalaisin, vähän kuin reippaasti vispattu munanvalkuainen. Jos vaahtoa valuu ja

tippuu maahan, toista detox-käsittely.

4. Detox viimeistellään aina hiusnaamiolla (kokeile Klassisk Engelsk ros Nr. 20, Varm Bergamott Nr. 22 tai

Hajusteeton Nr. 23). Muista hieroa naamiota myös hiuspohjaan. Naamio palauttaa kosteuden ja tekee

hiuksista helposti kammattavat.

5. Jos hiuksesi tuntuvat kuivilta lisää vielä runsaasti Bruns hoitoainesprayta Sprulande tangerin Nr 18 tai Hajusteetonta Nr. 19. Hiero hellävaraisesti hiuspohjaan, pituuksiin ja latvoihin.


Bruns Products on kahden kampaajan, Cecilian ja Johannan kunnianhimosta syntynyt tyylikäs ja palkittu hiustenhoitosarja luonnollisista raaka aineista. Johanna ja Cecilia ovat tehneet töitä

ammattikampaajina 25 vuoden ajan ja tietävät tarkalleen, mitä loistavaan lopputulokseen vaaditaan. He tietävät mitä asiakas haluaa astuessaan kampaamoon ja mitkä tuotteet sopivat millekin hiuslaadulle.

He ovat myös Ruotsin tunnetuimpia ekokampaajakouluttajia, sillä he ovat kouluttaneet kaikki Ruotsin Green Salon -kampaajat.Loading...