Arvostetun meikkitaitelija Vilja Vuolteen Häämeikkien huippuosaajaksi -kurssilla kehitätä ammattitaitoasi helposti 


Haluatko kehittyä ammattilaisena ja tuntea itsesi varmemmaksi juhlameikkien teossa - tämä kurssi on sinulle!

 

Suureen suosioon nousseen Häämeikkien Huippuosaajaksi -kurssin Onlineversio on saatavilla! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä Vilja Vuolteen oppiin sekä häämeikkien maailmaan vaikka omalta kotisohvaltasi! Kurssin kaikki materiaalit ovat videomuodossa ja ne ovat katsottavissa sinulle sopivana ajankohtana ilman aikarajoituksia.

Osta kurssi täältä 


Vilja Vuolteen valinta on Lily Lolon mineraalimeikit.

"Rakastan käyttää tätä mineraalimeikkibrändiä ja se sopii kätevästi meikkipakkiini. Yleensä jos asiakkaalla on paljon allergioita tai hyvin herkkä iho, valitsen mineraalimeikit. Kaksi kaikkien aikojen suosikkiani on poskipunat ja viimeistelytuotteet!" Vilja Vuolle.Meikkitaitelija Vilja Vuolle 

 

YRITTÄJÄ, MEIKKITAITEILIJA, KOULUTTAJA

Vilja on toiminut meikkaajana ja kauneusalan yrittäjänä vuodesta 2012 lähtien ja on erikoistunut hää- ja juhlameikkeihin. Vilja on käynyt Lontoossa häämeikkaaja Kristina Gasperasin opissa ja suorittanut Kim Kardashianin meikkaajan, Mario Dedivanovicin Masterclassin, sekä käynyt Los Angelesissa kouluttautumassa Cinema Makeup School -koulussa Advanced Beauty Theory -kurssilla.   

Viimeistelty ja luonnollinen lopputulos on Viljan spesialiteetti. Meikki, joka korostaa parhaita puoliasi näyttämättä liioitellulta. Myös tumma smokey eye ja voimakkaat sävyt voivat näyttää luonnollisilta oikein tehtyinä.


Syyskussa 2018 Vilja julkaisi meikkikirjan. Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirja, on ostettavissa kirjakaupoista ympäri Suomen. 


Vahvan ammattitaidon omaava meikkitaiteilija rakastaa meikkien kouluttamista, mutta meikkaa aktiivisesti myös morsiamia ja juhlavieraita ympäri vuoden. Toimii lisäksi ripsiteknikkona ja pyörittää RipsiBar -kauneushoitolaa Tampereella.


Vilja pitää myös meikkikursseja ihmisille, jotka haluavat oppia meikkaamaan itseään tai pyrkivät ammattilaisiksi. 


Tutustu lisää Viljan töihin, kursseihin ja taustaan hänen kotisivuilta viljavuolle.fiKurssin sisältö 

 

Häämeikkien Huippuosaajaksi -kurssi antaa käytännönläheisiä vinkkejä meikkaajan työhön ja koko palveluprosessiin, jotka auttavat kokaisvaltasesti ammattilaista toimimaan omaa työtä kehittävästi. Fabulousfinland.fi sivustolta löytyy myös kiinnostavia blogiartikkeleita kaunedenhoitoalan ammattilaisen työhön liittyen.


Sisältö:

Asiakkaana morsian: Asiakaspalvelu, ajanvaraus, koemeikki

Markkinointi morsiammelle

Portfolion rakennus

Häämeikin teoriaa

DEMO: klassinen häämeikki

DEMO: morsiamen smokey eye -meikki

 

Häämeikkien huippuosaajaksi -kurssi 119€

Osta kurssi täältä: https://fabulousfinland.fi/courses/haameikkien-huippuosaajaksi/ 

Loading...