Miksi valintasi on Bruns BRUNS Products tuo mukanaan muutoksen tuulia asiakkaille, ammattilaisille ja ympäristölle. Bruns on kahden kampaajan, Cecilian ja Johannan kunnianhimosta syntynyt tyylikäs ja palkittu hiustenhoitosarja luonnollisista raaka aineista.
 
Kaikki alkoi kohtalon oikusta. Parturikampaajat Cecilia Nilsson ja Johanna Lindskoug tapasivat vuonna 2006 kampaamoalan koulutuskurssilla Tukholmassa ja alkoivat keskustella hiusten- ja kauneudenhoitotuotteiden ongelmista. Molemmat olivat kokeneita alan ammattilaisia ja lopulta yhteinen kipinä muutokseen sai aikaan yhteistyön, jonka tuloksena syntyi Bruns Products - naisten oma hiustenhoitosarja, jonka tuotteet on valmistettu käyttäen vain korkealaatuisia luonnollisia ainesosia. Tuotteet on palkittu luonnollisten raaja-aineiden sekä ympäristön huomioimisen ansiosta ja sarja on niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin käytössä Bruns kampaamoissa Etelä-Ruotsin Lundissa ja Malmössä, sekä ympäri Pohjoismaita.
 

Bruns on ekokampaajien taidonnäyte

BRUNS Products tuotemerkki on ekokampaajien kehittämä. Johanna ja Cecilia ovat tehneet töitä ammattikampaajina 25 vuoden ajan ja tietävät tarkalleen mitä loistavaan lopputulokseen vaaditaan. He tietävät mitä asiakas haluaa astuessaan kampaamoon ja mitkä tuotteet sopivat millekin hiuslaadulle. He ovat myös Ruotsin tunnetuimpia ekokampaajakouluttajia, sillä he ovat kouluttaneet kaikki Ruotsin Green Salon kampaajat.
 

Sulfaatiton

Kaikki BRUNS-tuotteet on valmistettu ilman PEG-ainesosia, silikoneja, SLS-ainesosia, mineraaliöljyjä ja sulfaatteja. Bruns on valinnut raaka-aineikseen luonnollisia, luonnollisia ja hellävaraisia ainesosia, jotka hoitavat hiuksia ja ovat lempeitä ympäristölle.
 

Luonnolliset, korkealaatuiset raaka-aineet

Bruns käyttää ainoastaan sarjan toisen perustajan, Johanna Lindskougin tarkoin valitsemia luonnonmukaisia ja luonnollisia ainesosia. Johanna antaa kaikkensa parhaiden mahdollisten, ammattikampaajien kriteerien täyttämien tuotteiden eteen ja on äärimmäisen ylpeä käytetyistä raaka-aineista. Raaka-aineiden valinnassa ekosertifioitu vaihtoehto on aina etusijalla. 

Johanna on tuotteiden reseptiikan takana ja kehittää kaikki Bruns tuotteet. Johanna valitsee raaka-aineet ja formuloi tuotteista hänen ja perustajapari Cecilian unelmatuotteita. Brunsin henkilökunta saa tuotteita joka viikko testattavaksi ja kommentoitavaksi laadun varmistamiseksi ja uusien tuotteiden kehittämiseksi. Tuotteet ovat myös jatkuvan testin alla ammattikampaajien käsissä. 

Hiuskemikaalit vaihtoon

Johanna ja Cecilia olivat perinteisiä kampaajia mutta päättivät vaihtaa luonnollisiin tuotteisiin suojellakseen ihoaan, ympäristöään, vesistöään ja terveyttään. Tänä päivänä naiset omistavat kaksi Green Salon -sertifioitua kampaamoa Malmössä ja Lundissa, jotka kantavat nimeä Bruns Frisörer Certifierad Grön Salong. Kampaamoissa on käytössä Brunsin omat tuotteet. 


Vegaaninen ja eläinkokeeton

Kaikki Bruns tuotteet ovat eläinkokeettomia. Eläinkokeet kosmetiikan lopputuotteilla kiellettiin vuonna 2004 ja vuonna 2009 kiellettiin myös eläinkokeet kosmeettiisilla raaka-aineilla. Eläinkokeettomuus ei kuitenkaan tarkoita, etteikö tuote voisi sisältää eläinperäisiä ainesosia. Brunsin koko valikoima on vegaaninen lukuun ottamatta kahta tuotetta; Hårsufflé Nr. 14 ja Hårdvax Nr. 30. Näissä tuotteissa on silikonien sijaan käytetty ns. eläinkunnan omia ylijäämätuotteita, kuten silkkiproteiinia ja mehiläisvahaa. Bruns on valinnut silkkiproteiinit silikonien sijaan, sillä näkee silikonien olevan taakka vesistöllemme. Mehiläisvaha saadaan mehiläistarhoilta. Mehiläiset ovat kriittisen tärkeitä ruoantuotannolle ja ihmiskunnallemme. Tarvitsemme enemmän hyvinvoivia mehiläisyhdyskuntia ja mehiläistarhoja. 
Bruns, kestävä kehitys ja ympäristö

Bruns pitää kestävän kehityksen periaatteita tärkeänä ja valmistaa siksi luonnollisia ja riittoisia tuotteita, jotka kestävät pitkään käytössä. Tuotannossa raaka-aineita kohdellaan kunnioittaen, määrät tarkasti suunnitellen ja hukkatuotantoa välttäen. Käytetyt ainesosat ovat luonnollisia ja biohajoavia. 

Lähituotanto, Bruns valmistetaan Ruotsin Lundissa

Bruns valmistetaan käsityönä Brunsin omalla tehtaalla, Ruotsin Lundissa, Skånessa. Tuotteita valmistetaan päivittäin niin, että ne lähtevät mahdollisimman tuoreina matkaan asiakkaille, kampaajille ja jälleenmyyjille. 

Bruns tarjoaa myös hajusteettoman version 

Tiestikö, että 27 % EU-kansalaisista kärsii tuoksuallergiasta tai -herkkyydestä ja luku on kasvussa. 
Brunsin jokaisesta tuotteesta löytyy tästä syystä hajusteeton versio. Hajusteettomat tuotteet on Nr 01 lukuun ottamatta numeroitu parittomin numeroin. Bruns on allergiasertifioitu Allergy Certified -sertifikaatin mukaisesti

Bruns on unisex

Brunsin tuotteet on suunniteltu kaikille niin toimivuuden, tuoksujen, hajusteettomien vaihtoehtojen kuin designinkin puolesta. Salonkikelpoinen sarja sopii siten luontevasti kaikille eri tyypeille ja hiustyypeille.

Cecilia ja Johanna suosittelevat, kokeile ainakin näitä: 

  1. Lapsille: pese hiukset hajusteettomalla Balsam Nr. 03 hoitoaineella, joka sisältää myös ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten sheavoita, avocadoöljyä ja e-vitamiinia. Shampoota ei tarvita. Nr. 03 hoitoaine sopii lisäksi Curly Girl metodiin ja sitä on helppo sipaista myös sääriin sheivatessa. 
  2. Tuoksuherkät ja odottavat äidit: kokeile hajusteetonta Shampoota Nr. 03, joka sopii kaikille hiustyypeille ja joka tuo hiuksiin samanaikaisesti ilmavuutta ja kosteutusta. Kaikki hajusteettomat tuotteet tunnistat parittomasta numerosta, lukuun ottamatta tuoksullista Nr. 01. 
  3. Perheille: Täydellinen tuote jokaiselle lapsiperheelle on hajusteeton Balsamspray hoitoainesuihke Nr. 19. Hoitoainesuihke kosteuttaa ja ravitsee hiuksia ja sitä voidaan suihkuttaa sekä kuiviin, että kosteisiin hiuksiin. Spray sopii erinomaisesti kuiville ja elottomille hiuksille, kiharan kimmoisuuden tukemiseen ja nopeaksi raikastukseksi. 
  4. Kaikille teini-ikäisille: Punoituksesta ja ekseemasta kärsiville herkille teini-ikäisille suosittelemme alumiinitonta deodoranttia numero Nr. 09 
  5. Hittituote jokaiselle: Palkittu hiusnaamio Nr. 20 ja Nr. 22 sekä tuoksuton versio Nr. 23 on tärkeä tuote etenkin kuivien hiusten ja hiuspohjan hoitoon. Ota naamio tavaksi ja huomaat, kuinka se rauhoittaa hiuspohjaa ja palauttaa hiusten kosteuden. 

Loading...