Miksi valita AlgaMaris aurinkosuoja


Miksi valita AlgaMaris aurinkosuoja?

1. Turvallisempi vaihtoehto iholle ja ympäristölle

Luonnollisten AlgaMaris aurinkosuojien vaikutus perustuu mineraalisuodattimiin, jotka heijastavat haitalliset UVA- ja UVB -säteet pois iholta. Luonnolliset aurinkosuojat eivät imeydy ihoon ja siksi ne sopivat erinomaisesti myös herkkäihoisille ja lapsille. Luonnolliset aurinkosuojat ovat turvallisempi valinta myös luonnon ja vesistöjen kannalta, koska ne ovat biohajoavia. Aurinkosuojien ainesosat, kuten sinkkioksidi ja titaanioksidi, ovat peräisin luonnosta eivätkä ole nano kokoisia. AlgaMaris aurinkosuojatuotteet ovat vähintään 99% luonnollisista aineista ja niiden erinomainen teho perustuu mineraalisuodattimien lisäksi patentoituun punalevästä uutettuun Alga-gorria yhdisteeseen, joka on erittäin tehokas antioksidantti.


2. Suojaa auringolta heti levityksen jälkeen 

Luonnollisen fysikaalisen aurinkovoiteen suojamekanismi alkaa heti, kun voidetta on levittänyt iholle. Eikä suojatehoa tarvitse odotella. AlgaMaris aurinkosuojat imeytyvät ihoon nopeasti, eivätkä jätä ihoa valkoiseksi tai tahmeaksi.


3. Fysikaalinen aurinkovoide kestää iholla

Aurinkosuojan mineraalioksidit kiinnittyvät ihon pintaan ja pysyvät siksi erityisen hyvin esimerkiksi vesiurheilunkin aikana. Kuitenkin aurinkosuojan lisääminen on suositeltavaa uimisen tai runsaan hikoilun jälkeen. AlgaMaris aurinkosuojan kanssa ei siis kuitenkaan tarvitse läträtä, yksikin kerros suojaa pitkään ja tehokkaasti. 

4. Herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille sopivat tuotteet

AlgaMariksen SK50 tuotteet ovat kaikki hajusteettomia ja sopivat tuoksuherkille ja herkkäihoisille. Erityisesti lasten aurinkosuojatuotteet on suunniteltu lapsen herkälle iholle sopiviksi.


 

Loading...