Suojaa iho keväisessä auringonpaisteessa ja tuo rusketus iholle purkista!


Aurinkosuojavoiteiden tärkein sesonki on nyt täällä! Kun aurinko näyttäytyy yhä useammin ja on jo ihanasti lämmittävä, ulkoillessa on syytä käyttää aurinkosuojaa. 

Nappaa alta talteen vinkit vinkit luonnollisista & ympäristöystävällisistä aurinkosuojavoiteista, turvallisesta purkkipäivetyksestä ja hehkuvaa ihoa korostavasta ja auringon haitallisilta vaikutuksilta suojaavasta meikkipohjasta. Ihon suojaaminen kevätauringolta 

Jos vietät aurinkoisen päivän ulkona on syytä suojata iho auringon haitalliselta säteilyltä, sillä kevään ja kesän ensimmäiset lämmittävät auringon säteet ovat todella voimakkaat. Kasvojen suojaaminen heti keväällä on siis hyvin tärkeää.

Laboratoires de Biarritz Alga Mariksen aurinkosuojavoiteet antavat luonnollisen fysikaalisen suojan sekä aikuisille että lapsille. Ecocert-sertifioidun sarjan tuotteet eivät saastuta vesistöjä ja ovat turvallisia käyttää. Alga Mariksen valikoimasta löydät luonnolliset aurinkosuojat myös allergia- ja tuoksuyliherkille. Laboratoire de Biarritz Alga Mariksen sävytettyjä aurinkovoiteita löydät nyt myös SPF50 suojakertoimella! Jos et käytä meikkiä, mutta toivot aurinkovoiteeltasi pientä, ihon väriä tasoittavaa sävyä kasvoille, valittavanasi on kolme sävytettyä aurinkovoidetta SPF30-suojakertoimella. Valitse joko Ivory, Beige tai Golden. Sävytetyistä aurinkovoiteista on tullut valikoimiin myös SPF50-suojakertoimella varustetut voiteet. 

Jos et kaipaa aurinkovoiteeseesi sävyä, valitse Laboratoires de Biarritz Alga Mariksen SPF30- tai SPF50-suojakertoimella varustettu aurinkovoide kasvoille. Alga Mariksen valikoimasta löytyy myös SPF30-suojakertoimella varustettu huulivoide. 
Evolven Climate Veil SPF20 -sävyttävä kasvovoide on tehokas yhdistelmä ihonhoitoa ja aurinkosuojaa, sillä Evolven sävytetty kasvovoide sisältää korkealaatuisia ikääntymistä ehkäiseviä raaka-aineita, kuten puolukan kantasoluja. Puolukka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja polyfenoleja. Ne suojaavat ihoa auringon säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Climate Veilista löytyy neljä eri sävyä: Light, Light-Medium, Medium ja Deep. 

Climate Veil -kasvovoide sisältää myös hyaluronihappoa, joka voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, tehden siitä erittäin tehokkaan komponentin ihon kosteutustuotteissa. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Luonnolliset mineraalipigmentit antavat iholle kauniin hehkun ja tasoittavat ihon sävyä. Sinkkioksidi on hellävarainen non-nano auringonsuoja-ainesosa. Suojakerroin 20. Intensiivisen päivetyksen antava kasvovesi - Luonnollinen rusketus purkista

Zuii Organic Gradual Tan Face Water Sunkissed Glow


Jos haluat iholle kauniin, päivettyneen sävyn ilman auringossa oleilun riskejä, valitse itseruskettava. 

Kasvojen iholle syntyy kaunis päivetys joko itseruskettavan kasvoveden tai itseruskettavien tippojen avulla. Ennen itseruskettavan levittämistä iho kannattaa kuoria edeltävänä päivänä esimerkiksi JOIK Organic Exfoliating Facial Scrub -kasvokuorintaa käyttäen sekä kosteuttaa hyvin, jotta saat ihollesi tasaisen päivetyksen. 

Zuiilla on kaksi itseruskettavaa kasvovettä, joista toinen antaa kevyen päivetyksen ja toinen voimakkaamman päivetyksen. Heleä ja kevyempi meikki on helpompi tehdä hehkuvalle, hyvin kosteutetulle iholle. 
Zuii Organic Gradual Tan Face Water, Sunkissed Glow itseruskettava kasvovesi tasoittaa ihon sävyn ja luo kasvoille uskottavan auringon suuteleman hehkun hetkessä. Odotettu, vahvemman sävyn antava koostumus. 
Helppokäyttöinen, seerumimainen kasvovesi kosteuttaa ja tukee ihon hyvinvointia. Ei tuki ihohuokosia. Vegaaninen. 

Joikin valikoimasta löytyy kätevät itseruskettavat tipat, joiden määrää säätelemällä voit itse vaikuttaa päivetyksen syvyyteen. 
 

Sekoita itseruskettavia tippoja suosikkipäivävoiteeseesi

Joik Organic Sunless Tan Facial Drops -itseruskettavien tippojen avulla voit säädellä rusketuksen voimakkuutta. Sekoita 2-6 tippaa valitsemaasi JOIK Organic kasvovoiteeseen riippuen tavoitellusta lopputuloksesta
2-3 tippaa antaa kasvoille kauniin maitokahvin sävyisen rusketuksen
4-6 tippaa antaa kauniin keskitumman kultaisen rusketuksen.

Ruskettava vaikutus on peräisin luonnollisista punaisista marjoista ja sokeriruo'osta. Luomu aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Näkyvä rusketus kehittyy iholle 4-6 tunnin päästä tippojen levittämisestä ja kestää iholla kauniina jopa viikon ajan. Rusketus kuluu iholta pois tasaisesti. UUTUUS: Laboratoires de Biarritz Self Tanning Drops Itseruskettavat kasvotipat! 

Itseruskettavat tipat antavat luonnollisen asteittain syvenevän hehkuvan rusketuksen kasvoille ja vartalolle. Luonnollinen sokeriruo'osta saatava DHA yhdessä erytruloosin kanssa antaa iholle kauniin kullanhohtoisen rusketuksen. Patentoitu antioksidanttinen Alga Gorria® -punaleväuute suojaa ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta ja ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä.

Valitse meikkipohja jossa on aurinkosuoja 


Jos et oleile auringossa kauaa ja haluat päästä helpolla, valitse meikkipohja, jossa on aurinkosuoja. Lily Lolon mineraalimeikkipuuterissa on SPF15 -aurinkosuoja. 

Mineraalimeikkipohja ja se sopii kaikille ihotyypeille ja antaa iholle kauniin, tasaisen ja valovoimaisen pinnan. Tiesitkö, että meikkipohja suojaa ihoa talvella myös kylmältä ja viimalta, aivan kuten vaatteet suojaavat kehoamme?

Lily Lolon mineraalimeikkipohjaa voi kerrostaa, jolloin saadaan aikaan peittävä ja silti kuulas lopputulos. Tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, jotka auttavat ihoa säilymään terveenä ja minimoimaan siinä olevia sävyeroja. 


Loading...