Musliiniliinalla puhdistuvat kasvot meikistä ja epäpuhtauksista hellävaraisesti.


Luomupuuvillainen musliiniliina kuorii ihoa hyvin hellävaraisesti kasvojen puhdistuksen yhteydessä. Se poistaa iholta lian, meikin ja ylimääräisen talin lisäksi kuolleet ihosolut. Puhtaasta ihosta tulee kirkas ja sen sävy paranee. Sillä puhdistuvat myös vaikeat kasvojen osat, kuten nenänpielet ja hiusraja. Musliiniliina poistaa kätevästi myös öljymäiset puhdistajat.


Saat liinan avulla kevyen huokosia avaavan höyrytyksen kasvoillesi, kun painelet lämpimään veteen kastellun musliiniliinan hetkeksi kasvoillesi ennen puhdistusta.


Liinalla puhdistat kätevästi myös naamiot kasvoiltasi. Älä käytä kuitenkaan hedelmähappokuorintojen poistoon.


Musliiniliina saattaa ärsyttää herkkää silmänympärysihoa, joten älä poista sillä silmämeikkejä.


Voit pestä liinan pyykkikoneessa valkopyykin seassa tai jos haluat keittää liinan, heitä se kiehuvaan veteen desinfioitumaan.


Valitse tämä tuote, jos ihotyyppisi on: kaikille ihotyypeille, erittäin herkkäihoisten kannattaa käyttää liinaa vain 1-2x viikossa


Tuotteen keskimääräinen kesto: n. 5v.


Ainesosat: 100 % luomupuuvilla


Käyttöohje: Levitä puhdistusaine kasvoille. Pyyhi meikki ja lika hellästi pyörivin liikkein kasvoilta lämpimällä vedellä kostutetulla liinalla. Voit tarvittaessa huuhtaista liinaa välillä. Puhdista liina ja laita kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten. 3-4 käyttökerran jälkeen suosittelemme 40° konepesua. Voit pestä sen pyykkikoneessa valkopyykin seassa tai jos haluat keittää liinan, heitä se kiehuvaan veteen desinfioitumaan.


Koko: 30 × 30 cm, ripustuslenkki


Vegaaninen. Pähkinätön. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.


Pakkauksen kierrätys:


Muovipakkaus: puhtaana muovinkeräykseen tai sekajätteeseen

Loading...