Uutuussarja Bioearth - innovatiivista luonnonkosmetiikkaa koko perheelle

Bioearth on vuonna 1996 perustettu italialainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteet valmistetaan Italiassa luonnonmukaisista ja luomulaatuisista raaka-aineista. Bioearth on jatkuvasti kehittänyt tuotteitaan ja valmistusprosessejaan yhä ympäristöystävällisemmiksi.  

Bioearthin tavoitteena on olla innovatiivinen luonnonterveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijä. Se tarjoaa luonnonmukaisesti trendikästä, edistyksellistä ja tehokasta ihonhoitoa vaativiinkin tarpeisiin.  

Valikoimastamme löytyy viisi eri tuotelinjaa, joista jokainen voi löytää omat uudet suosikkinsa! Tässä tekstissä esittely kolmesta tuotelinjasta.


Elementa_

Lisäboostia ihonhoitoon luonnonmukaisilla tehoaineilla 

Elementa-linja on lanseerattu vuonna 2020. Elementa on innovatiivinen ja ihoystävällinen kosmetiikkasarja jonka sisältämät aktiiviset ainesosat täyttävät vaativankin ihon tarpeet. Tuotelinja on kehitetty kunnioittaen ihoa ja luontoa. Edullista, laadukasta ja luonnonmukaista kosmetiikkaa joka täyttää ihon tarpeet välittömästi, tehokkaasti ja yksilöllisesti. 

Elementa-linjasta löytyy yhdeksän tehokasta boosteria erilaisiin tarpeisiin. Boosterit saavat tehonsa aktiivisista raaka-aineista yhdistettynä luomulaatuiseen aloe veraan, sekä luonnollisen käymisprosessin seurauksena syntyvään hyaluronihappoon tai luomulaatuisiin öljyihin. Boosterit voit lisätä suoraan iholle tai sekoittaa vaikkapa kasvovoiteen joukkoon. 

Bioearth Elementa tarjoaa todellista täsmähoitoa ihon eri tarpeisiin. Sarja mahdollistaa uuden tehotiivisteiden ulottuvuuden jossa edulliset, laadukkaat ja ennen kaikkea tehokkaat tuotteet sopivat jokaisen iholle ja kukkarolle. Valikoimasta löytyy suosituimmat ihonhoidon tehoaineet, ja edullisuus houkuttelee yhdistelemään boostereita jolloin voidaan täsmähoitaa eri ihoalueita. Usein ihossa on erilaisia ongelmakohtia, ja voi olla vaikea valita yhtä tiettyä hoitotuotetta. Kokeile vaikkapa Niasiiniamidi 10% + sinkki 1%- boosteria tasapainottamaan t-alueen talineritystä ja  ravitsevaa E-vitamiinia hoitamaan muita alueita.  

Tuotteet ovat vegaanisia, AIAB sertifioituja (poislukien c-vitamiini) ja dermatologisesti testattuja. FSC- sertifioitu kartonkipakkausmateriaali, lasiosat kierrätettäviä. 


Tutustu tarkemmin valikoimaan - uusia luonnonkosmetiikan suunnannäyttäjiä!HAIR 2.0

Kauniit ja hyvinvoivat hiukset  

Tuotteet ovat 100% vegaanisia ja luonnonmukaisia, ja ne on rikastettu eteerisillä öljyillä ja muilla kasviperäisillä ja luonnonmukaisesti viljellyillä aineilla. Tuotesarjasta löytyy kuusi linjaa erilaisiin tarpeisiin – koska kaikki hiukset eivät ole samanlaisia. 


HAIR//ANTIOXIDANT PATH 

Sisältää spiruliina-levää, energisoiva ja suojaava kaikille hiustyypeille, erityisesti rasittuneille hiuksille jotka altistuvat ilmansaasteille 


HAIR//PROTECT PATH 

Hoitavat ja elvyttävät täsmätuotteet ohuille, käsitellyille, värjätyille ja vaalennetuille hiuksille 


HAIR//PURITY PATH 

Puhdistaa, pehmentää ja rauhoittaa. Rasvoittuville hiuksille, hoitaa hilsettä ja auttaa päänahkaa palauttamaan luonnollisen hyvinvoinnin tilan 


HAIR//NUTRITION PATH 

Ravitsee, kosteuttaa ja antaa luontaisen suojan kuiville katkeaville hiuksille. 


HAIR//ENERGY PATH 

Palauttaa sävyn ja elvyttää heikkoja, elottomia ja ohuita hiuksia luonnollisesti.  


HAIR//CURLS PATH 

Erityiset tuotteet kiharien ja taipuisien hiusten hoitoon ja muotoiluun. FAMILY 

Raikkaat ja hyvän tuoksuiset tuotteet päivittäiseen käyttöön koko perheelle.  

Bioearth Family on koko perheelle sopiva tuotesarja josta löytyy ihanan raikkaat tuotteet kätevissä 500ml pulloissa. Sarjasta löytyy viisi erilaista tuoksua ja se on 100% vegaaninen.  Tuotteet ovat ICEA- luomusertifioituja ja dermatologisesti testattuja.  


Loading...