Vuoden paras kosmetiikkatuote 2023 x 4 ! 

Olemme todella iloisia ja ylpeitä siitä, että neljä valikoimamme tuotetta palkittiin tänä vuonna “Vuoden paras kosmetiikkatuote” -arvioinneissa maamme arvostetuimmissa aikakausilehdissä. 

Kurkkaa, mitkä tuotteet valloittivat raatien sydämet ja voittivat “Vuoden paras” -tittelin – ja löydä samalla uusia asiakkaiden suosikkeja myyntihyllyyn ja ammattikäyttöön!


TRENDI: VUODEN PARAS NAAMIO


Uoga Uogan Stillness Yövoide-naamio palkittiin Trendi-lehden 
Vuoden parhaat tuotteet –arvioinnissa vuoden parhaana naamiona! Tuote saa kehuja hämmästyttävän rauhoittavista ominaisuuksistaan ja  monikäyttöisyydestä: sitä voi käyttää naamiona ja yövoiteena. 


“Luonnonkosmetiikan naamio kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa. Se taltuttaa ärtyneen ihon punoituksen hämmästyttävän hyvin. Monikäyttöinen: sopii naamioksi tai yövoiteeksi!” Trendi-lehti 10/2023 


EEVA: VUODEN PARAS PUHDISTUSTUOTE

Evolve Organic Beauty Enzyme + Vitamin C Cleanser Powder Puhdistusjauhe kasvoille palkittiin Eeva-lehden toimesta vuoden parhaana puhdistustuotteena! Tuote saa kehuja soveltuvuudestaan pigmenttimuutosten hoitoon sekä vedettömyydestä, jonka ansiosta se on loistava reissutuote. 
“--puhdistusjauhe on näppärä, sillä vedettömänä se kulkee helposti matkoilla mukana. Ikääntyvälle iholle se on mainio muun muassa pigmenttimuutoksia vähentävien ominaisuuksiensa ansiosta. Jauhe muuttuu voidemaiseksi, kun siihen lisää vettä.” EEVA-LEHTI 11/2023ME NAISET: VUODEN PARAS HUULIPUNA

Uoga Uogan Huulipuna valittiin Me Naisten Vuoden parhaat meikit listaavassa Tähtiainesta-jutussa Vuoden parhaaksi huulipunaksi! Huulipuna sai kehuja koostumuksesta, sävyistä, maltillisesta kiillosta ja kiitettävästä pysyvyydestä sekä kätevästä pakkauksesta. 

“Suukkoja tämän huulipunan kehittäjälle. Maltillisesti kiiltävässä huulipunassa ei ole mitään turhaa, eikä mitään myöskään jää kaipaamaan. Väri levittyy helposti, tuntuu huulilla hoitavalta mutta silti ihanan kevyeltä. Punassa on runsaasti pigmenttiä ja se pysyy kiitettävän hyvin. Onnistuneet sävyt ja yrttinen tuoksu.

 Kiitämme eleettömän kauniista pakkauksesta, jonka korkki kiinnittyy napakasti magneetilla. Sertifioitua liettualaista luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen. Kuusi sävyä.” ME NAISET 50/2023 ANNA: VUODEN PARAS PUHDISTAJA 

Laboratoires de Biarritzin Cleansing Oil Puhdistusöljy palkittiin Anna-lehden “Vuoden kosmetiikkatuote 2023” -arvioinnissa vuoden parhaana puhdistajana! Tuote saa kehuja hellävaraisuudesta sekä siitä, että samalla tuotteella puhdistuu koko kasvot ja jopa vedenkestävä meikki. “Kasvoille, silmille ja huulille sopiva puhdistusöljy poistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti jopa vedenkestävän meikin. Ainesosat rauhoittavat, ravitsevat, pehmentävät ja kosteuttavat ihoa.” ANNA-lehti 48/2023

Loading...