BRUNSin perustivat kaksi terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostunutta parturi-kampaajaa Cecilia ja Johanna.

Heidän ainutlaatuinen korkealaatuisten hiustenhoitotuotteiden brändinsä sai inspiraationsa heidän halustaan luoda myrkytön työympäristö ja myrkyttömät hiustenhoitotuotteet käyttäen ainoastaan luonnollisia raaka-aineita. 

Tällä hetkellä on kaksi BRUNS salonkia, yksi Lundissa ja toinen Malmössä sekä tehdas Lundissa, jossa kaikki BRUNS tuotteet valmistetaan käsin. Tuotteet ovat saaneet kaksi palkintoa luonnollisten raaka-aineiden sekä ympäristön huomioimisen ansiosta. BRUNS sponsoroi samanhenkisiä yrityksiä ja valmistaa esteettisesti miellyttäviä tuotteita, jotka tuovat mukanaan muutoksen tuulia asiakkaille, ammattilaisille ja ympäristölle. 


    Puhdasta käsityötä puhtaan tulevaisuuden puolesta.


Parturikampaajat Cecilia ja Johanna tapasivat vuonna 2006 kurssilla Tukholmassa ja alkoivat keskustella hiusten- ja kauneudenhoitotuotteiden epäkohdista. Molemmat olivat kokeneita alan ammattilaisia. Heidän halunsa muutokseen sai aikaan yhteistyön, jonka tuloksena syntyi BRUN Products – täysin oma hiustenhoitosarja, jonka tuotteet on valmistettu käyttäen luonnollisia ja luomulaatuisia raaka-aineita.

Heti alussa heillä oli visiona luoda hiusten hoitosarja, joka on tehokas, esteettisesti houkutteleva ja valmistettu luonnollisista sekä luomu raaka-aineista. Ideat etenivät vauhdikkaasti todeksi ja nopeasti yrityksen alkusysäyksen jälkeen ensimmäiset tuotteet olivat jo myyty. Tänä päivänä heillä on oma tehdas Lundissa ja yli 60 jälleenmyyjää ympäri Ruotsia. 


Hajusteettomien tuotteiden kehittäminen oli heille yksi tärkeimmistä tavoitteista, sillä yhä useampi kärsii nykyään hajusteherkkyydestä. Tästä syystä BRUNS tuotteista puolet ovat hajusteettomia. 

Cecilia ja Johanna uskovat holistiseen ajatteluun. Kaikki heidän tuotteensa tulee olla ympäristöystävällisiä, hyväksi iholle ja hiuksille sekä tuoksua huumaavan ihanalta niille, jotka tuoksua haluavat. 

Pakkauskoot on mietitty eri tarpeisiin sopiviksi – matkakoot 50 ml, normikoko 330ml ja ammattikoko 1000ml. Tulevaisuudessa BRUNS tuotteet todennäköisesti saadaan re-fill pakkauksiin, joka olisikin mahtavaa!


Perustajat jatkavat uraauurtavaa työtään edelleen ajaen luonnollisten hiustuotteiden sanomaa eteenpäin, niin kauan kunnes saavuttavat tavoitteensa. Heillä on vahvasti katse kohti tulevaa kehitelleen uusia ideoita muun muassa uusimpien ympäristön tutkimuksiin pohjautuen. 





Sarjasta löytyy 5 shampoota ja 4 hoitoainetta



HARMONIOUS COCONUT Nº 01  Shampoo ja hoitoaine 

Shampoo Nº 01 normaaleille ja kuiville hiuksille. 
Sisältää ekologista guarkumia, joka antaa hiuksille tuuheutta ja tekee niistä helposti käsiteltävät. Mikäli hiuksesi kaipaavat hoivaa, hoitoaine Nº 01 syväkosteuttaa hiuksia ja tuoksuu yhtä eksoottiselle kuin shampoo Nº 01.




UNSCENTED HAJUSTEETON Nº 03  Shampoo ja hoitoaine 
Shampoo Nº 03 on valmistettu samoista raaka-aineista kuin Nº 01 mutta se on hajusteeton. Shampoo kehitettiin koko perheen käyttöön, huomioiden myös tuoksuherkät sekä odottavat äidit. Shampoo ja hoitoaine Nº 03 ovat allergia sertifioituja.


MAGIC CITRUS Nº 04 Shampoo ja hoitoaine 
Syväpuhdistava Shampoo Nº 04.
Käytä syväpuhdistamaan hiukset ja hiuspohja tai jos haluat pestä hiuksiasi usein. Antaa tuuheutta latteille hiuksille. 
Suosittelemme aloittamaan syväpuhdistavalla shampoolla Nº 04 ja käyttämään sen jälkeen muita shampoitamme. Tai voit jatkaa Nº 04 käyttöä, mikäli rakastat sen raikasta mintun ja sitruunan tuoksua. 
Suurin osa shampoo Nº 04 käyttäjistä haluaa lisäksi hoitoaineen. Hoitoaine Nº 04 on täydellinen vaihtoehto! Nauti ihanasta raikkaasta tuoksusta samalla kun hiuksistasi tulee pehmeät ja tuuheat.



MAGIC CITRUS Nº 04 Shampoo ja hoitoaine Syväpuhdistava Shampoo Nº 04.
Käytä syväpuhdistamaan hiukset ja hiuspohja tai jos haluat pestä hiuksiasi usein.
Antaa tuuheutta latteille hiuksille. 

Suosittelemme aloittamaan syväpuhdistavalla shampoolla Nº 04 ja
käyttämään sen jälkeen muita shampoitamme.
Tai voit jatkaa Nº 04 käyttöä, mikäli rakastat sen raikasta mintun ja sitruunan tuoksua. 

Suurin osa shampoo Nº 04 käyttäjistä haluaa lisäksi hoitoaineen.
Hoitoaine Nº 04 on täydellinen vaihtoehto! Nauti ihanasta raikkaasta tuoksusta
samalla kun hiuksistasi tulee pehmeät ja tuuheat.



DETOX  N° 05
Hajusteeton Detox Shampoo N° 05 on käsintehty ja syväpuhdistava shampoo. 
Täydellinen vaihtoehto tuoksuherkille ja hajusteettomia tuotteita suosiville. Shampoo sisältää ekologista ksantaanikumia, joka saadaan maissista. Yhdessä salvian kanssa se syväpuhdistaa ja jättää hiukset helposti käsiteltäviksi. Hiero pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin huolellisesti ja huuhtele. Toista tarvittaessa, jolloin vaahtoutumisefekti on runsaampi. Tämä syväpuhdistaa hiukset. Viimeistele puhdistus valitsemallasi hoitoaineella tai hiusnaamiolla. Suosittelemme käyttämään Nº 03 hajusteetonta hoitoainetta.
Shampoissa ja hoitoaineissa kolme eri kokoa!
BRUNS tuotteita on saatavilla runsaissa pakkauksissa. Sekoita ja yhdistele tuotteitamme tarpeidesi mukaan. Shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet saatavilla ihanissa matkapakkauksissa.


Co-Washing metodi
BRUNS Hoitoaineet sopivat täydellisesti Co-Washing metodiin, joka on lyhenne sanoista conditioner-only washing. Tämä tarkoittaa shampoopesun korvaamista hoitoaineilla riippuamatta siitä pesetkö hiuksesi viikoittain vai päivittäin. 
Hoitoaine Nº 03 on suosituin hoitoaineemme.

Se on  myös suosittu monitoimituote. Käytä hoitoaineena, meikinpoistoaineena, vartalovoiteena tai sheivausvoiteena! 

                                                    



BRUNSlta löytyy muotoilutuotteita ja tehohoitoon hiusnaamiot!



SALT SPRAY FRESH MANDARIN Nº 12
Suolasuihke Nº 12 on käsintehty hellävarainen suolasuihke ja sen raikas mandariinin tuoksu muistuttaa kesän lämmöstä. Rakennetta ja pitoa antava suihke on helppokäyttöinen ja se sopii kaikille hiustyypeille, niin lyhyille kuin pitkille hiuksille. Lisää tuuheutta, muotoile hiuksiin upeat laineet tai korosta luonnollisia kiharoita.

Voidaan käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin. Anna hiusten kuivua luonnollisesti tai kuivaa ne hiustenkuivaajalla haluttuun muotoon.


SALT SPRAY HAJUSTEETON SUOLASUIHKE Nº 13
Suolasuihke Nº 13 on valmistettu samoista raaka-aineista kuin Nº 12 mutta on hajusteeton. Täydellinen vaihtoehto tuoksuherkille ja hajusteettomia tuotteita suosiville. Tuote on allergia sertifioitu.



HAIR SOUFFLÉ TANGY MINT MINTTU MUOTOILUTUOTE Nº 14

Muotoiluvoide Nº 14, on sekoitus mintun, sitruunaruohon ja limen tuoksuja antavat energisen vireen päivään. Tuo ilmavaa tuuheutta ja hiukset on helppo muotoilla. Vähentää pörröisyyttä, korjaa hiusta, suojaa hiusta föönauksessa. 

Levitä kauttaaltaan kosteisiin hiuksiin ja kuivaa hiustenkuivaajalla. Hiukset saavat upeaa tuuheutta ja ilmavuutta. Tai levitä kauttaaltaan kosteisiin hiuksiin ja anna kuivua luonnostaan. Hiuksista tulee helposti muotoiltavat ja pehmeät ilman tahmeaa tunnetta. Tuote on kevyt, eikä latista hiuksia. Hiukset tuntuvat vasta pestyiltä pidempään.


HAIR SOUFFLÉ HAJUSTEETON MUOTOILUTUOTE Nº 15

Muotoilutuote Nº 15 on valmistettu samoista raaka-aineista kuin Nº 14 mutta on hajusteeton. Täydellinen vaihtoehto tuoksuherkille ja hajusteettomia tuotteita suosiville.

Tuote on allergiasertifioitu.


BRUNS HIUSNAAMIO

Täyteläinen tehokosteuttaja täynnä ihania raaka-aineita

BRUNSin uusi hiusnaamio sopii kaikille hiustyypeille, lyhyille tai pitkille. Lisäksi naamio on erittäin kosteuttava ja ravitseva ja sopii siksi erityisen hyvin kosteusköyhille, karheille ja vaurioituneille hiuksille. Naamion täyteläinen koostumus on helppo levittää kaikkialle hiuksiin. Luomu sheavoi, jojoba- ja kookosöljy auttavat korjaamaan ja ehkäisemään hiusten haaroittumista, stimuloimaan hiuspohjaa ja elvyttämään hiuksia. Naamio saa hiuksista pehmeät, kiiltävät ja sileät. Tämä tehotuote antaa nopeita tuloksia ja toimii erinomaisesti myös kuiville ja vaalennetuille hiuksille. Tuote on mukavassa pyöreässä pakkauksessa ja naamiota on runsaat 350 milliä!


HAIR MASK WARM BERGAMOTTI HIUSNAAMION° 22  

Hiusnaamio N° 22 on käsintehty syväkosteuttava ja korjaava hiusnaamio, jossa on miellyttävä ja hieman mausteinen tuoksu. Naamio sisältää luomu jojobaöljyä, joka hoitaa ja kosteuttaa hiuksia. Luomu sheavoi stimuloi hiuspohjaa, antaa hiuksille kiiltoa ja auttaa hoitamaan haaroittuvia hiuksia. Levitä tuotetta runsaasti puhtaisiin ja kosteisiin hiuksiin. Aloita latvoista ja etene kohti hiuspohjaa. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele hiukset huolella.

HAIR MASKS UNSCENTED HAJUSTEETON HIUSNAAMIO Nº 23 

Hiusnaamio Nº 23 on valmistettu samoista raaka-aineista kuin Nº 22 mutta on hajusteeton. Täydellinen vaihtoehto tuoksuherkille ja hajusteettomia tuotteita suosiville. 

Hajusteeton hiusnaamio Nº 23 on käsintehty hajusteeton hiusnaamio, joka kehitettiin herkälle hiuspohjalle huomioiden myös eteerisille öljyille allergisoituneet sekä hajusteettomia tuotteita suosivat henkilöt. Naamio sisältää luomu jojobaöljyä, joka hoitaa ja kosteuttaa hiuksia. Luomu sheavoi stimuloi hiuspohjaa, antaa hiuksille kiiltoa ja auttaa hoitamaan haaroittuvia hiuksia. Levitä tuotetta runsaasti puhtaisiin ja kosteisiin hiuksiin. Aloita latvoista ja etene kohti hiuspohjaa. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele hiukset huolellisesti.


Runsas 350 ml pakkaus 

Saa hiuksista kiiltävät ja kosteutetut

Sopii kaikille hiustyypeille

Syväkosteuttava ja –korjaava 

Sisältää luomu jojoba- ja kookosöljyä

Luomu sheavoi ravitsee hiuksia 

Hoitaa haaroittuneita hiuksia 

Syväkosteuttaa hiuksia 

Kiiltävät ja tuuheat hiukset 

Nº23 hiusnaamio on allergia sertifioitu



Vinkit:

BRUNS hiusnaamio on monipuolinen tehohoitotuote:
Kun hiuksesi kaipaavat lisäkosteutusta ja hoivaa, hiusnaamiota voi käyttää jokaisen shampoopesun jälkeen kuukauden ajan. Hiusnaamiota voi käyttää myös ”yönaamiona”, jolloin naamio jätetään vaikuttamaan hiuksiin yön ajaksi ja huuhdellaan huolellisesti aamulla. 

Hiusnaamion lisääminen hiusrutiiniin saa hiuksista kiiltävät ja kimmoisat. Lisäksi hiukset saavat tarvitsemaansa kosteutta ja ne tuntuvat pehmeiltä. Täyteläisen paksu koostumus on helppo levittää kauttaaltaan hiuksiin. 

Näin saat kaiken irti hiusnaamiostasi: 
Aloita pesemällä hiukset shampoolla. Voit käyttää mitä tahansa BRUNS shampoota, mutta suosittelemme käyttämään Nº 04 sitruuna tai Nº 05 detox shampootamme, joka poistaa kaikki muotoilutuotejäämät hiuksista. 

Pyyhekuivaa hiukset hyvin ja levitä hiusnaamio kauttaaltaan hiuksiin, kiinnitä erityistä huomiota latvoihin, jotka ovat usein kosteusköyhät ja tarvitsevat erityisen paljon kosteutusta. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Huuhtele hiukset huolella.
                                                                                     


Kaikki BRUNS tuotteet ovat täynnä luonnollisia ja luomulaatuisia raaka-aineita!




"Koska välitämme sinusta, hiuksistasi ja planeetastamme." 



Loading...